Laadpaal plaatsen in gemeente Harderwijk

De gemeente Harderwijk wil in 2030 een CO2-reductie van 45%. Om dit doel te halen wil de gemeente alle vormen van duurzame energie inzetten zoals zonne-energie, biomassa, aardwarmte en windenergie. Daarnaast wil de gemeente Harderwijk ook het elektrisch rijden stimuleren. Elektrisch rijden veroorzaakt namelijk geen schadelijke uitstoot en draagt daarmee bij aan een groenere samenleving. Rijdt u al elektrisch? Of wilt u binnenkort een elektrische auto aanschaffen? Dan hebben wij goed nieuws! ENGIE biedt u namelijk de mogelijkheid om een laadpaal te plaatsen bij u thuis, op uw werk of een andere gewenste openbare locatie bij u in de buurt.

Weet u al waar u uw elektrische laadpaal wilt plaatsen? Stuur dan nu een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Harderwijk. Meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld. Samen werken we aan een duurzaam Harderwijk!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Harderwijk.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Harderwijk.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Harderwijk mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Harderwijk een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Harderwijk hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Harderwijk ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Duinen, Harderwijk en Hierden.