Laadpaal plaatsen in gemeente Halderberge

Met verschillende initiatieven wordt in de gemeente Halderberge gewerkt aan duurzaamheid. Het gebruik van streekproducten wordt gestimuleerd en zelfs carnaval wordt duurzamer gemaakt! Ook kiezen steeds meer mensen voor een elektrische auto en worden er meer oplaadpunten geplaatst binnen de gemeente. Ontzettend goed, want elektrische auto’s zijn vele malen beter voor het milieu dan normale auto’s. Bent u elektrisch rijder in de Halderberge en hebt u nog geen eigen oplaadpunt? ENGIE kan voor u een eigen laadpaal realiseren.

Helpt u Halderberge een stukje duurzamer te maken door elektrisch te rijden? Laat door ENGIE een eigen laadpaal plaatsen in de gemeente Halderberge! Informatie over het aanvragen van een laadpaal vindt u op deze handige pagina. U kunt zo aan de slag!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Halderberge.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Halderberge.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Halderberge, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Halderberge hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Halderberge.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bosschenhoofd, Gastelsveer, Hoeven, Kruisstraat, Kuivezand, Oud Gastel, Oudenbosch, Schans, Stampersgat en Stoof.