Laadpaal plaatsen in gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer streeft er naar om energieleverend te worden. Met andere woorden, zij willen het energieverbruik verminderen en de opwekking van duurzame energie vergroten. Op dit moment is de gemeente hier al goed mee bezig. Zo vervangt de gemeente de straatverlichting door led-lampen, stimuleert zij huiseigenaren om hun woning te verduurzamen en willen zij een dekkend netwerk van laadpalen in de gemeente. Zij zien, net als wij, dat elektrisch rijden aan terrein wint. ENGIE wil de gemeente graag helpen bij het aanleggen van dit netwerk, omdat wij elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar willen maken. Helpt u mee om dit netwerk te realiseren?


Stuur vandaag nog een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Haarlemmermeer. Wij kunnen op iedere gewenste plek in uw gemeente een laadpaal plaatsen omdat wij aan alle eisen voldoen die hieraan zijn gesteld door de gemeente Haarlemmermeer. Wilt u meer weten? Bekijk onderstaande pagina. Hier hebben wij alle relevante informatie voor u gebundeld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een duurzame toekomst? Die begint vandaag!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Haarlemmermeer, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Haarlemmermeer hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Haarlemmermeer.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aalsmeerderbrug, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Hoofddorp, Leimuiderbrug, Lijnden, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Rijsenhout, Rozenburg, Schiphol, Schiphol-Rijk, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek en Zwanenburg.