Laadpaal plaatsen in gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Samen werken aan een gezonde en duurzame gemeente is belangrijk. Niet alleen voor onze generatie maar ook voor de toekomstige generaties. Een goede eerste stap richting een schonere en groenere leefomgeving is het terugdringen van de CO2-uitstoot. Deze schadelijke uitstoot kan worden verminderd door over te stappen op elektrisch rijden. Hierbij is het wel van belang dat er overal elektrisch kan worden getankt. ENGIE wil de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude hierin ondersteunen door overal in de gemeente laadpalen te plaatsen. En u kunt hierbij helpen.


Stuur vandaag nog een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Wilt u een laadpaal op uw werk, bij u thuis of op een andere door u gekozen locatie? ENGIE maakt het mogelijk! Wilt u meer weten? Bekijk onderstaande pagina waar wij alle belangrijke informatie voor u hebben verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbaar oplaadpunt kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Haarlemmerliede, Halfweg en Spaarndam.