Laadpaal plaatsen in gemeente Haarlem

Met de Haarlemse aanpak zet de gemeente zich hard in voor een duurzame toekomst. Deze aanpak kenmerkt zich door het zoveel mogelijk betrekken van inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisatie bij de verduurzaming van de gemeente. Zo stimuleert en ondersteunt de gemeente duurzame initiatieven, zoals energiebesparing en rijden op schone brandstoffen. Dit alles om in 2030 CO2-neutraal te zijn. ENGIE waardeert deze inzet en wil de gemeente Haarlem graag ondersteunen om dit ambitieuze doel te behalen. Hoe we dat willen doen? Door in de gemeente, en in de rest van Nederland, een netwerk aan laadpalen te plaatsen. Hierdoor wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaarder en Nederland steeds een beetje groener.


Zet vandaag nog de eerste stap naar een duurzamere toekomst en laat een laadpaal plaatsen in gemeente Haarlem. ENGIE voldoet aan alle eisen die uw gemeente heeft gesteld omtrent het plaatsen van een oplaadpunt. Hierdoor kunnen wij een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de openbare weg. Meer informatie kunt u vinden op deze pagina. Hier hebben wij alle belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet. Samen naar een groener Haarlem. U doet toch ook mee?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Haarlem.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Haarlem een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Haarlem hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.