Laadpaal plaatsen in gemeente Haaren

In de gemeente Haaren wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo worden er bijvoorbeeld elektrische deelauto’s beschikbaar gesteld voor bewoners. Deze auto’s zijn vele malen duurzamer dan normale auto’s en dus beter voor het milieu. Dankzij de deelauto’s zijn er verschillende laadpalen binnen Haaren beschikbaar. Bent u zelf in het bezit van een elektrische auto en wilt u een eigen plek om uw auto op te laden? ENGIE kan dit eenvoudig voor u realiseren.

Gaat u voor duurzaam met een elektrische auto? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in de gemeente Haaren! Alles wat u moet weten over het laten plaatsen van een laadpaal in deze gemeente vindt u op deze pagina. Zo kunt u snel aan de slag met uw aanvraag!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Haaren.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Haaren, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Haaren hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Haaren.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Eind, 't Winkel, Belvert, Biezenmortel, Distelberg, Esch, Gever, Gijzel, Haaren, Hal, Heesakker, Helvoirt, Hooghout, Kerkeind, Laar, Molenstraat, Noenes, Raam en Zandkant.