Laadpaal plaatsen in gemeente Haaksbergen

De gemeente Haaksbergen vindt duurzaamheid belangrijk. Elektrisch rijden wordt er bovendien steeds populairder. Dat is een goede ontwikkeling, vinden wij bij ENGIE. Om elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk maken heeft ENGIE als doel om een netwerk van laadpalen door heel Nederland aan te leggen. Rijdt u al elektrisch of wilt u de overstap maken? Dan is het prettig als u zich geen zorgen hoeft te maken over oplaadpunten. Wat dacht u van een laadpaal thuis, op uw werk of langs de belangrijkste openbare wegen in de gemeente Haaksbergen? Wacht niet langer, en vraag vandaag nog informatie aan over de mogelijkheden bij u in de buurt.

ENGIE voldoet aan alle regels die in Haaksbergen gelden voor het plaatsen van elektrische laadpalen. Bent u enthousiast geworden over groene energie? Wij hebben alvast alle informatie hieronder op een rijtje gezet.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Haaksbergen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Haaksbergen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Haaksbergen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Haaksbergen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Brammelo, Buurse, Den Braam, Eppenzolder, Haaksbergen, Harmöle, Honesch, Langelo, Sint Isidorushoeve en Stepelo.