Laadpaal plaatsen in gemeente Grootegast

De inwoners van gemeente Grootegast nemen duurzaamheid serieus. Dat zie je bijvoorbeeld aan de subsidieregeling voor collectieve duurzame initiatieven. Verder verstrekt de gemeente huisbezitters subsidies om te isoleren: de isolatiesubsidie. Grootegast is lid van het Netwerk Duurzame Dorpen, een landelijk netwerk dat zich sterk maakt voor verduurzaming in de dorpen. ENGIE steunt de verduurzaming van iedere gemeente volop. Als groene energieleverancier dragen wij graag zoveel mogelijk bij aan een groenere woonplaats. Wij willen helpen door het plaatsen van laadpalen: zo komt elektrisch rijden tot uw voordeur. We hopen elektrisch rijden op deze manier toegankelijk te maken voor iedereen.

Wilt u graag een laadpaal plaatsen in gemeente Grootegast? ENGIE helpt u graag om de energie van morgen nu al naar uw voordeur te halen. Naast onze ervaring met laadpalen, voldoen wij aan alle relevante wetgeving. We kunnen dus zonder moeilijkheden een laadpaal plaatsen in gemeente Grootegast. Nooit meer zonder schone energie aan huis of bij uw bedrijf!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Grootegast.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Grootegast.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Grootegast een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Grootegast hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Grootegast.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Jouwer, De Snipperij, Doezum, Dorp, Faan, Grootegast, Kornhorn, Kuzemer, Kuzemerbalk, Lutjegast, Niekerk, Oldekerk, Oosterzand, Opende, Peebos, Sebaldeburen, Topweer en Westerzand.