Laadpaal plaatsen in gemeente Groningen

Gemeente Groningen heeft torenhoge ambities als het op verduurzaming aankomt. In 2035 moet de stad de meest duurzame stad van Nederland zijn. Gemeente Groningen wil dat alle energie in dat jaar CO2-neutraal is. De gemeente gebruikt onder andere restwarmte. In het project Aardwarmte Zernike levert de gemeente warmte aan 10.000 huishoudens. Deze warmte komt uit de diepe ondergrond. ENGIE juicht zulk ambitieus en innovatief beleid toe. Logisch natuurlijk, als groene energieleverancier. Wij willen de gemeente en haar inwoners graag in haar ambities voor de toekomst ondersteunen. Wij doen dat door overal in Groningen laadpalen voor elektrische auto's te plaatsen. Zo kunnen we de stap naar elektrisch rijden samen kleiner maken.

Wilt u elektrisch gaan rijden? ENGIE kan u daarbij helpen, en met veel genoegen. Wij kunnen voor u een laadpaal plaatsen in gemeente Groningen, bijvoorbeeld voor uw deur. Wij voldoen daarbij aan alle wetgeving. We kunnen daarom zonder moeilijkheden een laadpaal plaatsen in gemeente Groningen.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Groningen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Groningen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Groningen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Groningen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Groningen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Groningen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Dorkwerd, Engelbert, Groningen, Harkstede, Hoogkerk, Lageland, Lageland GN, Leegkerk, Meerstad, Middelbert, Noorddijk, Noorderhoogebrug, Oude Roodehaan, Paddepoel, Peizerweg, Roodehaan, Ruischerbrug, Selwerd, Slaperstil en Vierverlaten.