Laadpaal plaatsen in gemeente Grave

Grave is een van de gemeenten die elektrisch rijden onder haar inwoners stimuleert. In de gemeente Grave wordt dit gedaan door het beschikbaar stellen van openbare laadpunten. Maar wist u dat u ook een laadpaal op uw eigen terrein kunt laten plaatsen? ENGIE kan dit voor u doen. Wij plaatsen voor u een laadpaal op bijvoorbeeld uw oprit, zodat u thuis altijd op een vertrouwde plek uw elektrische auto kunt opladen.

Bent u al overgestapt op elektrisch rijden? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen op uw terrein in de gemeente Grave! Alles wat u moet weten over de aanvraag aan plaatsing van uw laadpaal leest u hier.


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Grave hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Grave.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Bolt, De Elft, Escharen, Gassel, Grave, Heihoek, Nieuw-Gassel en Velp.