Laadpaal plaatsen in gemeente Gouda

De gemeente Gouda zet al jarenlang sterk in op duurzaamheid. Niet alleen zet de gemeente in op een goed onderhoud van bomen, planten en struiken, waarbij burgers ook kunnen meehelpen onder het motto 'Groen moet je doen!' Maar ook is het doel van de gemeente Gouda om in 2040 CO2-neutraal te zijn. Energiebedrijf ENGIE staat pal achter de initiatieven van de gemeente Gouda voor een betere leefomgeving en meer duurzaamheid. En ook wij dragen ons steentje bij. ENGIE is bezig om in de hele gemeente Gouda laadpalen voor elektrische voertuigen te plaatsen. Om elektrisch rijden te stimuleren en zo een betere leefomgeving te creëren voor onszelf en toekomstige generaties.

ENGIE kan ook voor u een laadpaal plaatsen in gemeente Gouda. Bij uw huis, bedrijf of op een andere door u gewenste locatie. We voldoen aan alle eisen die gemeente Gouda hieraan stelt. Doe nu mee en kies ook voor duurzame energie en een gezonder klimaat! Alle relevante informatie hebben we hier voor u verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Gouda om in deze gemeente een oplaadpunt voor uw auto te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Gouda.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Gouda.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Gouda, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Gouda hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.