Laadpaal plaatsen in gemeente Gorinchem

Sinds 2010 heeft de gemeente Gorinchem zichzelf betiteld als 'millenniumgemeente'. Dit houdt in dat de gemeente actief bezig is om millenniumdoelen te realiseren. Belangrijk in het gemeentelijk beleid is millenniumdoel nummer 7: de realisatie van een duurzaam leefmilieu. Door inzet op milieuvriendelijke energiegebruik als zonne-energie, windenergie en elektrisch rijden, wil de gemeente Gorinchem voor bedrijven en inwoners een gezonder leefklimaat creëren.

ENGIE heeft dezelfde doelen als de gemeente Gorinchem en maakt zich hard voor meer duurzaamheid en een betere leefomgeving voor iedereen. Daarom zet ENGIE vol in op het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto's in heel Nederland. Wilt u ook een laadpaal plaatsen in gemeente Gorinchem, voor uzelf of voor uw bedrijf en werknemers? Dan helpt ENGIE u verder. Bekijk op deze pagina alvast de belangrijkste informatie!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Gorinchem hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.