Laadpaal plaatsen in gemeente Gooise Meren

Gooise Meren zet zich vol in om te verduurzamen. Zo heeft de gemeente samen met ondernemers, maatschappelijke organisaties en inwoners gewerkt aan het actieplan 'Samen Sneller Duurzaam' waarin actiepunten zijn verwerkt om de gemeente Gooise Meren te vergroenen. Eén van deze actiepunten is om elektrisch rijden te stimuleren. ENGIE is een groot voorstander van elektrisch rijden en wil daarom de gemeente hierbij ondersteunen. Samen bereik je namelijk meer dan alleen. ENGIE wil overal in de gemeente Gooise Meren laadpalen voor elektrische auto’s plaatsen. Hierdoor wordt elektrisch tanken straks net zo normaal als regulier tanken!


Wilt u graag een laadpaal laten plaatsen bij u thuis? Of op uw werk? ENGIE regelt het. Wij kunnen op iedere gewenste locatie in de gemeente Gooise Meren een laadpaal plaatsen omdat wij aan alle vereisten voldoen die hieraan gesteld zijn. Wilt u meer weten? Op de pagina hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Samen werken aan een duurzaam Gooise Meren. Dat is toch schitterend?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Gooise Meren en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Gooise Meren.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Gooise Meren een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Gooise Meren hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Gooise Meren ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden en Naarderbos.