Laadpaal plaatsen in gemeente Goes

Gemeente Goes wil zich samen met haar inwoners inzetten voor een schone en duurzame wereld. Door duurzame energie op te wekken én de CO2-uitstoot terug te dringen wil ze op termijn een CO2-neutrale gemeente worden. Om dit doel te behalen zal onder andere gekeken worden naar een vervanging voor rijden op fossiele brandstof, zoals elektrisch rijden. ENGIE wil de gemeente Goes helpen om haar doel te bereiken. Wij zijn er als duurzame energieleverancier van overtuigd dat een mooie toekomst een groene toekomst is. En dit kunnen we alleen samen bereiken! Daarom plaatsen wij overal in de gemeente Goes laadpalen voor elektrische auto’s. Hierdoor wordt elektrisch tanken straks net zo gewoon als het reguliere tanken!

Wilt u graag een laadpaal laten plaatsen bij u thuis? Of liever op uw werk of ergens langs de openbare weg? ENGIE kan het voor u regelen. Wij voldoen aan alle eisen die de gemeente Goes stelt aan het plaatsen van een laadpaal. Bent u klaar voor een groene toekomst? Vraag vandaag nog een laadpaal voor in uw gemeente aan!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Goes.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Goes mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Goes een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Goes hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Goes.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 's-Heer Arendskerke, 's-Heer Hendrikskinderen, Abbekinderen, Blauwewijk, De Groe, Eindewege, Goes, Kattendijke, Kloetinge, Monnikendijk, Noordeinde, Oud-Sabbinge, Planketent, Roodewijk, Sluis De Piet, Tervaten, Waanskinderen, Wilhelminadorp, Wissekerke en Wolphaartsdijk.