Laadpaal plaatsen in gemeente Goeree-Overflakkee

Net als andere gemeenten in ons land is de gemeente Goeree-Overflakkee bezig om de gemeente waar mogelijk te verduurzamen. Hiervoor heeft Goeree-Overflakkee een duurzaamheidsbeleid opgezet. Ten eerste is het hoofddoel om in 2020 op energiegebied volledig energieneutraal te zijn. In de tweede plaats moet duurzame ontwikkeling plaatsvinden door versnelde innovatie op allerlei gebieden. Onderdeel daarvan is elektrisch vervoer. Goede idee├źn, vinden wij bij ENGIE. Wij willen elektrisch rijden graag bereikbaarder maken in de gemeente Goeree-Overflakkee. Dat doen we door u de mogelijkheid te bieden om een laadpaal te plaatsen waar het u uitkomt.

Wilt u ook een laadpaal laten plaatsen in gemeente Goeree-Overflakkee? Voor bij uw huis of meerdere laadpalen bij een bedrijfslocatie? Zelfs langs openbare weg zijn wij bevoegd om laadpalen te plaatsen in gemeente Goeree-Overflakkee. Alle relevante informatie hebben wij hier voor u op een rijtje gezet.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Goeree-Overflakkee en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Goeree-Overflakkee.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Goeree-Overflakkee mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Goeree-Overflakkee een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Goeree-Overflakkee hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Goeree-Overflakkee.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: (De) Langstraat , Achthuizen, Battenoord, Den Bommel, Dirksland, Goedereede, Havenhoofd, Herkingen, Kranendijk, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Oostdijk, Ouddorp, Oude-Tonge, Sommelsdijk, Stad aan 't Haringvliet, Stellendam, Visschershoek en Zuidzijde.