Laadpaal plaatsen in gemeente Gilze en Rijen

Gilze en Rijen heeft als visie om een duurzame gemeente te zijn die een actieve bijdrage levert aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Een prachtige visie, vinden wij! U kunt ook heel gemakkelijk zelf meewerken aan deze visie. Bijvoorbeeld met een elektrische auto. Bent u al elektrisch rijder of overweegt u om over te stappen op een elektrische auto? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in de gemeente Gilze en Rijen. Bijvoorbeeld bij uw woning of uw werk. Zo bent u altijd gegarandeerd van een vertrouwde laadplek.

Gaat u voor een duurzamere toekomst? Vraag een laadpaal aan bij ENGIE. Alles wat u moet weten over het aanvragen en plaatsen van laadpalen vindt u op deze overzichtelijke pagina. We hebben alles voor u op een rijtje gezet!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Gilze en Rijen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Gilze en Rijen.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Gilze en Rijen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Gilze en Rijen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Gilze en Rijen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Biestraat, Bolberg, Gilze, Hooge Aard, Horst, Hulten, Langereit, Molenschot, Nerhoven, Raakeind, Rijen, Verhoven, Vossenberg en Weilenseind.