Laadpaal plaatsen in gemeente Giessenlanden

De gemeente Giessenlanden is al langer bezig met duurzaamheid. De gemeente, bedrijven en bewoners werken er samen aan om de gemeente duurzamer te maken en de CO2-uitstoot omlaag te brengen. In de gemeente hebben veel woningen en bedrijven inmiddels al zonnepanelen op het dak laten plaatsen. Wij van ENGIE juichen deze initiatieven maar wat graag toe, want wij willen het schone energiegebruik graag nog meer stimuleren. Een manier om dit te bereiken is om massaal de overstap naar elektrisch vervoer te maken. Om dat toekomstbeeld bereikbaar te maken plaatsen we overal in gemeente Giessenlanden laadpalen, in de hoop dat zo steeds meer mensen elektrisch gaan rijden!

Als u ook een laadpaal wilt laten plaatsen in uw buurt, kan ENGIE dat voor u regelen. Een laadpaal plaatsen in gemeente Giessenlanden: het kan op uw eigen terrein, bij uw werk en langs de openbare weg. Op deze pagina verzamelen we alvast de belangrijkste informatie.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Giessenlanden mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Giessenlanden hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Giessenlanden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Arkel, De Kooi, Den Dool, Giessen-Oudekerk, Giessenburg, Hoogblokland, Hoornaar, Minkeloos, Noordeloos, Overslingeland, Pinke(n)veer , Rietveld en Schelluinen.