Laadpaal laten plaatsen in gemeente Geldrop-Mierlo

Binnen de gemeente Geldrop-Mierlo is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Met de slagzin ‘samen duurzaam, ja natuurlijk!’ spoort de gemeente bewoners aan om samen te werken aan een groenere leefomgeving. De bewoners van Geldrop-Mierlo worden daarnaast actief gestimuleerd om bewuste keuzes te maken. Bijvoorbeeld door openbare laadpalen voor elektrische auto’s aan te bieden, op plaatsen naar keuze van elektrisch rijders. Hebt u liever een eigen oplaadpunt? Het is natuurlijk ook mogelijk om door ENGIE een laadpaal op uw eigen terrein in Geldrop-Mierlo te laten plaatsen.

Helpt u Geldrop-Mierlo mee een stukje groener te maken? Of u nu een openbare laadpaal wilt aanvragen of een laadpaal op uw privéterrein wilt laten plaatsen, u vindt alle informatie die u nodig hebt op deze pagina.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Geldrop-Mierlo en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Geldrop-Mierlo.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Geldrop-Mierlo mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Geldrop-Mierlo een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Geldrop-Mierlo hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Geldrop-Mierlo.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bekelaar, De Loo, Geldrop, Genoenhuis, Gijzenrooi, Goor, Heiderschoor, Het Broek, Hout, Loeswijk, Luchen, Mierlo, Overakker, Trimpert en Voortje.