Laadpaal plaatsen in gemeente Geldermalsen

‘Samen de schouders eronder voor u en toekomstige generaties’. Dit staat in de duurzaamheidsvisie van de gemeente Geldermalsen. Zij willen samen met inwoners en bedrijven werken naar een energieneutrale gemeente in 2030. Dit juichen wij bij ENGIE zeker toe! Naar onze mening speelt elektrisch rijden een grote rol in de verduurzaming van de samenleving. Daarom willen wij dit faciliteren door een netwerk aan laadpalen te plaatsen door heel Nederland. Zo ook in uw gemeente Geldermalsen.

De toekomst van morgen? Die begint vandaag. Wilt u graag een laadpaal plaatsen in gemeente Geldermalsen? ENGIE regelt het! Wij kunnen een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de weg. Hieronder vindt u alle relevante informatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Geldermalsen om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Geldermalsen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Geldermalsen.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Geldermalsen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Geldermalsen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Geldermalsen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Geldermalsen, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt en Tricht.