Laadpaal plaatsen in gemeente Geertruidenberg

Geertruidenberg heeft als doel om in 2020 alleen te werken met duurzame initiatieven: een mooie stap naar een groenere gemeente! Een eenvoudige en aantrekkelijke manier om hieraan mee te werken is door over te stappen op een elektrische auto. Zo’n auto stoot aanzienlijk minder schadelijke stoffen uit en rijdt zelfs goedkoper dan een normale auto! Overweegt u een elektrische auto aan te schaffen of rijdt u al elektrisch? Laat dan door ENGIE een laadpaal plaatsen bij uw woning, zodat u uw auto altijd vertrouwd kunt opladen.

Werkt u mee aan een beter milieu door elektrisch te rijden? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in de gemeente Geertruidenberg. Alles wat u moet weten over de aanvraag van een laadpaal vindt u op deze handige pagina. We hebben alles namelijk alvast voor u op een rijtje gezet!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Geertruidenberg hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Geertruidenberg.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Laan, Geertruidenberg, Keizersveer, Raamsdonk, Raamsdonksveer en Statendam.