Laadpalen plaatsen in gemeente Franekeradeel

Gemeente Franekeradeel streeft naar een milieuvriendelijke leefomgeving. Een belangrijke onderdeel in de transitie naar een duurzamere wereld is het beperken van het gebruik van fossiele brandstoffen. ENGIE ziet, als één van de leiders in de vergroening van de energiemarkt, dat elektrisch rijden onder Nederlanders steeds populairder wordt. Dit juichen wij toe! Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat u in uw gemeente uw voertuig op kunt laden wanneer dat nodig is. Hiervoor is een groot netwerk van laadpalen nodig. ENGIE plaatst laadpalen op de plekken die voor u handig zijn: op uw werk, bij u thuis of gewoon langs één van de wegen in uw gemeente.

Maak de stap naar een groener leven: laat laadpalen plaatsen in gemeente Franekeradeel. Wilt u graag weten hoe dat in zijn werk gaat? Op deze pagina hebben wij handige informatie verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Franekeradeel en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Franekeradeel.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Franekeradeel mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Franekeradeel een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Franekeradeel hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Franekeradeel.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achlum, Arkens, Boer, Doijum / Doaium, Dongjum / Doanjum, Fatum, Firdgum / Furdgum, Franeker / Frjentsjer, Herbaijum / Hjerbeam, Hitzum / Hitsum, Kie, Kiesterzijl / Kiestersyl, Kingmatille / Keimpetille, Klooster Lidlum / Kleaster-Lidlum, Koehool / Koehoal, Lutjelollum / Lutsjelollum , Miedum, Oosterbierum / Easterbierrum, Peins, Pietersbierum / Pitersbierrum, Ried / Rie, Roptazijl / Roptasyl, Salverd / Salvert, Schalsum / Skalsum, Sexbierum / Seisbierrum, Sopsum, Tritzum / Tritsum, Tzum / Tsjom, Tzummarum / Tsjummearum, War en Zweins / Sweins.