Laadpalen plaatsen in gemeente Ferwerderadiel

Voor Ferwerderadiel is verduurzaming van de gemeente een belangrijk onderdeel van hun beleidsplan. Duurzaam energie besparen of opwekken hoort hier natuurlijk ook bij. Een belangrijke ontwikkeling, die deels al bezig is, is de transitie naar elektrisch rijden. Hierdoor is het belangrijk dat er straks overal in de gemeente Ferwerderadiel oplaadpunten voor elektrisch vervoer komen te staan. Bij ENGIE willen wij elektrisch rijden voor alle inwoners van de gemeente bereikbaar maken. Daarom kunt u bij ons een aanvraag doen voor het plaatsen van een laadpaal: bij u thuis, op uw bedrijfslocatie of gewoon langs de weg.

Hieronder hebben wij alvast belangrijke informatie voor u verzameld over het plaatsen van laadpalen in uw gemeente. Samen werken we aan een groene toekomst. U helpt toch ook mee?


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Ferwerderadiel en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Ferwerderadiel.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Ferwerderadiel een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Ferwerderadiel hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Ferwerderadiel.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bartlehiem, Blije / Blija, Boatebuorren / Boteburen, Burdaard / Birdaard, De Ryp / De Rijp, Farebuorren / Vaardeburen, Ferwert / Ferwerd, Ginnum / Genum, Hallum, Hallumerhoeke / Hallumerhoek, Hegebeintum / Hogebeintum, Jannum / Janum, Jislum, Lichtaard, Marrum, Reitsum, Tergrêft / Tergracht, Wânswert / Wanswerd en Westernijtjerk / Westernijtsjerk.