Laadpaal plaatsen in gemeente Etten-Leur

In de gemeente Etten-Leur wordt hard gewerkt aan meer duurzaamheid. Steeds meer bewoners van de gemeente maken dan ook duurzame keuzes. Bijvoorbeeld door over te stappen op een elektrische auto. Om ervoor te zorgen dat elektrisch rijden voor u (nog) aantrekkelijker wordt, plaatst ENGIE laadpalen in Etten-Leur. Wilt u bijvoorbeeld een laadpaal op eigen terrein, dan kunnen wij deze voor u plaatsen! Zo kunt u altijd vertrouwd uw elektrische auto opladen.

Bent u klaar voor de toekomst? Laat een laadpaal plaatsen in de gemeente Etten-Leur. Alle informatie over het aanvragen en plaatsen van laadpalen hebben wij voor u verzameld. U kunt alles lezen op deze handige pagina.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Etten-Leur.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Etten-Leur.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Etten-Leur, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Etten-Leur hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.