Laadpaal plaatsen in gemeente Ermelo

Gemeente Ermelo wil samen naar een klimaatneutrale gemeente in 2035. Om dit doel te bereiken zet de gemeente zich vol in. Zo wordt openbare verlichting vervangen voor LED-verlichting en worden projecten die bijdragen aan een duurzame samenleving gestimuleerd. Elektrisch rijden draagt ook bij aan een groenere samenleving en wordt daarom gesteund door de gemeente Ermelo. Wij bij ENGIE vinden elektrisch rijden een goede ontwikkeling en willen dit ook voor iedereen bereikbaar maken. Dit willen wij doen door een netwerk aan laadpalen te gaan plaatsen. En u kunt hierbij helpen!

ENGIE voldoet aan alle gestelde eisen, waardoor wij overal een laadpaal kunnen plaatsen in gemeente Ermelo. Zo kunt u een laadpaal laten plaatsen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de weg. Meer weten? Hieronder vindt u alle benodigde informatie!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Ermelo.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Ermelo.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Ermelo, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Ermelo hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Ermelo.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: De Beek, Drie, Ermelo, Horst, Houtdorp, Leuvenum, Nieuw-Groevenbeek, Oud-Groevenbeek, Speuld, Staverden, Telgt en Tonsel.