Laadpaal plaatsen in gemeente Epe

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor veel gemeenten in Nederland, zo ook voor de gemeente Epe. Zij stimuleren daarom initiatieven die bijdragen aan een groenere samenleving. Hier kan ENGIE zich ook zeker mee identificeren. Wij stimuleren namelijk ontwikkelingen die bijdragen aan een groenere toekomst, zoals elektrisch rijden. Onze doelstelling is om elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en beschikbaar te maken. Dit willen wij doen door een netwerk aan laadpalen te plaatsen in heel Nederland. Dus ook in de gemeente Epe!

Bent u klaar voor een groener Epe? Stuur dan een aanvraag in om een laadpaal te plaatsen in gemeente Epe. Wij kunnen een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of gewoon langs de weg. Hieronder hebben wij speciaal voor u alle belangrijke informatie gebundeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Epe om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Epe en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Epe.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Epe mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Epe een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Epe hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Epe.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Laar, Boshoek, Dijkhuizen, Emst, Epe, Geerstraat, Gortel, Hanendorp, Hegge, Jonas, Laarstraat, Loobrink, Niersen, Oene, Oosterhof, Schaveren, Tongeren, Vaassen, Vemde, Westendorp, Wijnbergen, Wissel en Zuuk.