Laadpaal plaatsen in gemeente Enschede

Voor Enschede is duurzaamheid een centraal thema. In het Actieplan Duurzaamheid omschrijft de gemeente duurzaam handelen als ‘het niet doorschuiven van de rekening van ons gedrag naar toekomstige generaties’. ENGIE ziet hierin een belangrijke rol weggelegd voor elektrisch rijden. Wij willen elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk maken. Om dit mogelijk te maken kunt u een aanvraag doen voor het plaatsen van een oplaadpaal in Enschede, bij u thuis of op de zaak. ENGIE voldoet bovendien aan de eisen van Enschede om laadpalen op de openbare weg te plaatsen.

Bent u klaar voor een groener Enschede? Hieronder hebben we alvast alle informatie over de mogelijkheden voor laadpalen in Enschede op een rij gezet. Samen werken we aan een duurzaam Enschede!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Enschede en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Enschede.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Enschede mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Enschede een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Enschede hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Enschede.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Boekelo, Broekheurne, Enschede, Glanerbrug, Lonneker, Rutbeek, Twekkelo en Usselo.