Laadpaal plaatsen in gemeente Enkhuizen

Gemeente Enkhuizen vindt werken aan een schone leefomgeving en een goede luchtkwaliteit erg belangrijk. Hier profiteert niet alleen onze generatie van, maar ook de toekomstige generaties. Op dit moment wint elektrisch rijden steeds meer terrein. Dit vindt ENGIE een goede ontwikkeling, omdat het bijdraagt aan een duurzame toekomst. Rijdt u ook al elektrisch of bent u van plan om binnenkort over te stappen naar elektrisch rijden? Dan heeft ENGIE goed nieuws voor u! WIj willen namelijk in gemeente Enkhuizen, en de rest van Nederland, laadpalen plaatsen. Zo kunt u altijd en overal elektrisch tanken!


Zet vandaag nog de eerste stap naar een duurzamer Enkhuizen en laat een laadpaal plaatsen in uw gemeente. Wij voldoen aan alle voorwaarden die uw gemeente heeft gesteld aan het plaatsen van laadpalen. Hierdoor kunnen wij een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk, langs de openbare weg of op een andere door u gewenste locatie. Wilt u meer weten? Bekijk dan de pagina hieronder. Hier hebben wij alle relevante informatie voor u gebundeld. Samen naar een duurzaam Enkhuizen. U doet toch ook mee?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Enkhuizen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Enkhuizen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Enkhuizen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Enkhuizen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Enkhuizen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.