Laadpaal plaatsen in de gemeente Emmen

Hoewel het niet de hoofdstad van de provincie Drenthe herbergt, kent de gemeente Emmen wel de meeste inwoners. Het is qua oppervlakte zelfs de vierde grootste gemeente van Nederland. Het is dan ook een goede voedingsbodem voor bedrijven. Met de Duitse Oosterburen op steenworpafstand, ligt Emmen langs een belangrijke transportroute richting Duitsland. Voor bedrijven in Emmen en omgeving die zich willen verduurzamen door over te stappen op elektrisch rijden, kan het interessant zijn om een of meerdere laadpalen te plaatsen op de bedrijfslocatie. Ook als u als particulier een laadpaal bij u thuis wilt plaatsen biedt de gemeente Emmen mogelijkheden. ENGIE is een van de voortrekkers in het vergroenen van de energiemarkt en plaatst jaarlijks vele laadpalen. Goed om te weten: wij voldoen aan de eisen van de gemeente Emmen om een laadpaal ook langs de openbare weg te mogen plaatsen.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste laadpaal en wilt u de laadpaal vakkundig geplaatst hebben in de gemeente Emmen? Wij hebben alvast het voorwerk gedaan. Neem contact op voor meer informatie over uw eigen situatie.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Emmen.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Emmen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Emmen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Emmen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Amsterdamscheveld, Barger-Compascuum, Barger-Erfscheidenveen, Barger-Oosterveen, Den Oever, Emmen, Emmer-Compascuum, Erica, Ermerveen, Klazienaveen, Klazienaveen-Noord, Koelveen, Middendorp, Munsterscheveld, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Weerdinge, Noordbarge, Oosterse Bos, Oranjedorp, Roswinkel, Schoonebeek, Schutwijk, Veenoord, Weerdinge, Weiteveen, Westenesch, Westerse Bos, Wilhelmsoord, Zandpol en Zwartemeer.