Laadpaal plaatsen in gemeente Elburg

De gemeente Elburg wil samen met bewoners en bedrijven werken aan een duurzame gemeente. Elektrisch rijden is een manier om een stapje te zetten richting een duurzame samenleving. Wellicht heeft u al een elektrische auto of overweegt u om er één aan te schaffen. Dan is het goed om te weten dat ENGIE u de mogelijkheid biedt om een laadpaal te plaatsen in uw gemeente. Dit kan bij u thuis, op uw werk of ergens anders in gemeente Elburg. Hierdoor bent u minder afhankelijk van elektrische oplaadpunten onderweg en wordt elektrisch rijden voor meer mensen bereikbaar.

Wilt u ook een laadpaal laten plaatsen in gemeente Elburg? Stuur dan een aanvraag in! Hieronder hebben wij voor u alle relevante informatie verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Samen naar een duurzaam Elburg. U helpt toch ook?

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Elburg.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Elburg.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Elburg mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Elburg een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Elburg hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Elburg.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Harde, Doornspijk, Elburg, Hoge Enk, Lage Bijssel en Wessinge.