Laadpaal plaatsen in gemeente Eindhoven

Samen werken aan een duurzame, toekomstbestendige gemeente. Dat is het motto dat in Eindhoven centraal staat als het gaat om duurzaamheid. Het sluit mooi aan bij het doel van ENGIE: vandaag zorgen voor de energie van morgen. Dit doen wij in de gemeente Eindhoven door het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s. Met een elektrische auto werkt u namelijk op een hele gemakkelijke manier mee aan een beter milieu!

Bent u klaar voor een groenere toekomst? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen in de gemeente Eindhoven! Alles wat u moet weten over het aanvragen en laten plaatsen van onze laadpalen, vindt u op deze overzichtelijke pagina.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Eindhoven.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Eindhoven.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Eindhoven een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Eindhoven hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Eindhoven.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Coll, Aanschot, Acht, Bokt, Eindhoven, Heistraat, Nieuw Acht, Riel, Sliffert en Urkhoven.