Laadpaal plaatsen in gemeente Eemsmond

Gemeente Eemsmond is al een hele poos bezig met het duurzamer maken van de gemeente. Zo is er voor huizenkopers een subsidie beschikbaar voor het energiezuiniger maken van hun huis. De Subsidie Maatwerkadvies Energiebesparing komt voort uit het uitgebreide milieuplan van de gemeente Eemsmond. Als leverancier van groene energie willen wij schoon energiegebruik in de gemeente Eemsmond meer stimuleren. Om rijden met een elektrische auto bereikbaarder te maken, willen we in de gemeente overal laadpalen plaatsen. Een laadpaal plaatsen in gemeente Eemsmond is dus ook voor u mogelijk.

Wilt u graag een laadpaal laten plaatsen in gemeente Eemsmond? ENGIE regelt het! De energie van morgen maken wij vandaag al beschikbaar. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen die een laadpaal plaatsen in gemeente Eemsmond mogelijk maakt op uw eigen oprit, bij uw werk of langs de weg. Zo zit u nooit meer zonder groene, schone energie van ENGIE!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Eemsmond, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Eemsmond hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Eemsmond.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Lage van de Weg/weg, Bethlehem, Breede, De Streek, Doodstil, Eemshaven, Eppenhuizen, Hefswal, Helwerd, Holwinde, Kantens, Katershorn, Koningsoord, Noordpolderzijl, Oldenzijl, Oldörp, Oosteinde, Oosternieland, Oudeschip, Roodeschool, Rottum, Startenhuizen, Stitswerd, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert, Valom, Wadwerd, Warffum, Westerhorn, Zandeweer en Zevenhuizen.