Laadpaal plaatsen in gemeente Eemnes

In de gemeente Eemnes wordt hard gewerkt aan de reductie van CO2 uitstoot. Zo streeft de gemeente naar een reductie van 15% in 2020 ten opzichte van 2009. Een goede manier om CO2 uitstoot te verminderen is door minder gebruik te maken van auto’s die fossiele brandstoffen verbruiken. Elektrisch rijden is hier een uitstekend alternatief voor. En om elektrisch rijden net zo makkelijk te maken als ‘gewoon’ rijden is ENGIE bezig met het plaatsen van elektrische laadpalen in heel Nederland.

Draagt u ook graag bij aan een duurzame toekomst? Of wilt u gewoon schoon en makkelijk rijden? Dan kunt u zelf kiezen waar u een laadpaal wilt laten plaatsen in gemeente Eemnes; bij u thuis, langs de weg, of op het werk, alles is mogelijk! Interesse? Dan kunt u op deze pagina relevante informatie vinden.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Eemnes, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Eemnes hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.