Laadpaal plaatsen in gemeente Ede

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Wellicht rijdt u ook al elektrisch of overweegt u om een elektrische auto aan te schaffen. Ook de gemeente Ede ziet dit en wil graag deze ontwikkeling stimuleren door het plaatsen van laadpalen. ENGIE staat hier helemaal achter. Als koploper in de vergroening van de energiemarkt willen wij een netwerk aan laadpalen opzetten, zo ook in uw gemeente Ede. Op deze manier wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar.

Dien nu een aanvraag in voor het plaatsen van een laadpaal in gemeente Ede. Wij kunnen dan een laadpaal bij u thuis, op uw werk of langs de openbare weg plaatsen. ENGIE voldoet aan alle eisen die gesteld zijn door uw gemeente dus hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wilt u meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Ede.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Ede mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Ede een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Ede hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Ede.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bennekom, De Ginkel, De Kade, De Klomp, De Kraats, De Valk, Deelen, Doesburgerbuurt, Driesprong, Ede, Ederveen, Eschoten, Harskamp, Hoekelum, Hoenderloo, Hoog Baarlo, Lunteren, Manen, Meulunteren, Mossel, Nederwoud, Nergena, Nieuw-Reemst, Otterlo, Oud-Reemst, Overwoud, Roekel, Walderveen, Wekerom en Westeneng.