Laadpaal plaatsen in gemeente Edam-Volendam

De gemeente Edam-Volendam staat bekend om haar toeristische trekpleisters zoals de Edammer kaasmarkt en het mooie vissersdorp Volendam. Wat veel mensen waarschijnlijk niet direct weten, is dat de gemeente Edam-Volendam zich actief inzet voor een groene toekomst. Zo stimuleren zij huiseigenaren om hun woning energiezuiniger te maken. Een energiezuinige woning verbruikt immers minder elektriciteit en gas, wat weer bijdraagt aan een duurzamer Edam-Volendam! Bij ENGIE vinden we dat een goede zaak. Net als gemeente Edam-Volendam vinden wij duurzaamheid namelijk erg belangrijk. Om deze reden willen wij elektrisch rijden in de gemeente stimuleren. Elektrisch rijden veroorzaakt namelijk geen schadelijke uitstoot en zorgt daarom voor een schonere leefomgeving. Door in heel Nederland laadpalen te plaatsen, wordt elektrisch vervoer (en een schonere leefomgeving) straks voor iedereen bereikbaar!

Vraag vandaag nog de plaatsing van een laadpaal in gemeente Edam-Volendam aan. Wilt u een laadpaal bij u thuis, op uw werk of ergens langs de openbare weg laten plaatsen? ENGIE maakt het mogelijk! Meer weten? Op de pagina hieronder hebben wij alle belangrijk informatie voor u verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Samen werken we aan een duurzaam Edam-Volendam!

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Edam-Volendam en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Edam-Volendam.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Edam-Volendam, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Edam-Volendam hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Edam-Volendam.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Beets, Edam, Hobrede, Kwadijk, Middelie, Oosthuizen, Purmer, Schardam, Volendam en Warder.