Laadpaal plaatsen in gemeente Druten

De gemeente Druten wil een inhaalslag maken met het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s. De transitie naar elektrisch rijden is een belangrijke ontwikkeling. Daarom is het ook van groot belang dat er een goed netwerk aan laadpalen komt in de gemeente Druten. Wij van ENGIE, de koploper in de vergroening van de energiemarkt, willen graag dit bestaande netwerk van de gemeente Druten uitbreiden. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en beschikbaar!

Wilt u door ons een laadpaal laten plaatsen in gemeente Druten? Dat kan! Wij kunnen een laadpaal plaatsen op uw werk, bij u thuis of gewoon langs de weg. Hieronder hebben wij voor u alle belangrijke informatie verzameld. Samen naar een duurzame toekomst. U doet toch ook mee?

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Druten om in deze gemeente een openbaar oplaadpunt te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Druten.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Druten mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Druten een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Druten hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Druten.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Afferden, Deest, Druten, Horssen, Molenhoek, Neersteind en Puiflijk.