Laadpaal plaatsen in gemeente Dronten

Een schone leefomgeving zonder uitlaatgassen is belangrijk. Niet alleen voor nu, maar ook voor latere generaties. Het is daarom noodzakelijk dat wij samen investeren in een meer duurzame samenleving. Gemeente Dronten beseft zich dit goed: zij hebben daarom een speciaal beleidsplan opgesteld met betrekking tot duurzaamheid. Iets wat wij bij ENGIE alleen maar toe kunnen juichen! Want als groene energieleverancier willen we niet alleen iedereen van energie voorzien, maar ook de wereld een stukje mooier maken. ENGIE kan overal in het land elektrische laadpalen plaatsen, zo willen wij elektrisch rijden stimuleren.


Wilt u een laadpaal laten plaatsen in gemeente Dronten? Wij voldoen aan alle eisen voor het plaatsen van elektrische oplaadpalen. Of u nou een laadpaal wilt op uw erf, op uw werk of op openbaar terrein: wij kunnen het voor u regelen! Hieronder hebben wij handige informatie verzameld zodat u zometeen precies weet hoe u een laadpaal aan kunt vragen.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Dronten en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Dronten.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Dronten, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Dronten hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Dronten ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Biddinghuizen, Dronten, Ketelhaven en Swifterbant.