Laadpaal plaatsen in de gemeente Drimmelen

Drimmelen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Met een eigen stichting is de gemeente actief bezig om groener te worden. Dat is belangrijk, want op die manier dragen Drimmelen en haar bewoners bij aan een mooie, duurzame toekomst. U kunt hier zelf dus ook aan bijdragen! Bijvoorbeeld door over te stappen op een elektrische auto. Deze kunt u met hulp van ENGIE gemakkelijk en dichtbij opladen. U kunt door ons namelijk laadpalen voor elektrische auto’s laten plaatsen in de gemeente Drimmelen.

Ziet u een groenere gemeente wel zitten? Laat een laadpaal voor uw elektrische auto plaatsen in Drimmelen! Bijvoorbeeld bij u thuis of bij uw werk. Alles wat u moet weten over het aanvragen en plaatsen van laadpalen hebben wij alvast voor u op een rijtje gezet. U leest het op deze pagina!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Drimmelen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Drimmelen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Drimmelen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Drimmelen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Drimmelen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Drimmelen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Binnen-Moerdijk, Blauwe Sluis, Drimmelen, Gaete, Helkant, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oud-Drimmelen, Steelhoven, Stuivezand, Terheijden, Wagenberg en Zevenbergschen Hoek.