Laadpaal plaatsen in gemeente Drechterland

Gemeente Drechterland zet zich actief in voor duurzaamheid. Wist u bijvoorbeeld dat het gemeentehuis van de gemeente zeer energiezuinig is? Zo wordt met behulp van zonnepanelen op het dak elektriciteit opgewekt, wordt er gewerkt met warmte- en koudeopwekking en wordt er optimaal gebruik van daglicht gemaakt. Daarnaast stimuleert de gemeente Drechterland woningeigenaren om hun woning te verduurzamen. Zo is de gemeente een samenwerking aangegaan met het Duurzaam Bouwloket om inwoners van gratis en vrijblijvend advies te voorzien over duurzaam bouwen, energiebesparing en het opwekken van duurzame energie. ENGIE waardeert deze inzet voor een groenere toekomst enorm! Ook wij zetten ons in voor een duurzame samenleving. Wij willen elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar maken, zodat onze leefomgeving een stukje schoner wordt. Hoe we dit willen doen? Door in heel Nederland, zo ook in de gemeente Drechterland, een netwerk aan laadpalen te plaatsen.

Wilt u ook een laadpaal bij u in de buurt? Vraag dan vandaag nog een laadpaal aan in gemeente Drechterland. Wij kunnen een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of langs een belangrijke weg in uw gemeente. ENGIE voldoet namelijk aan alle voorwaarden die gesteld zijn door uw gemeente omtrent plaatsing van laadpalen. Wilt u meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Een duurzame toekomst? Die begint vandaag!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Drechterland, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Drechterland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Drechterland.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Hem, Hoogkarspel, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes.