Laadpaal plaatsen in gemeente Dordrecht

De gemeente Dordrecht is een gemeente die zich hard maakt voor een duurzamer energiegebruik. Dat blijkt wel uit het door de gemeente opgestelde Opgaveplan Duurzaamheid. In dit plan ligt het accent op schonere energie, schone mobiliteit, circulaire economie en beter ruimtegebruik. Wij van ENGIE vinden het duurzaamheidsplan van de gemeente Dordrecht geweldig. Zelf dragen we ons steentje bij aan een beter milieu in en rond Dordrecht door laadpalen te plaatsen in de gemeente. Dat doen we om elektrisch autorijden voor iedereen bereikbaar te maken. Helpt u ook mee?

ENGIE voldoet aan alle gestelde eisen omtrent het plaatsen van laadpalen. Of u nu kiest voor een laadpaal aan huis, bij uw eigen zaak of op een andere locatie: samen met ENGIE kiest u voor een betere en duurzame toekomst! Op deze pagina vindt u alle informatie over het aanvragen van laadpalen.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Dordrecht mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Dordrecht hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Dordrecht ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Dordrecht, Kop van 't Land, Tweede Tol, Wieldrecht en Willemsdorp.