Laadpaal plaatsen in gemeente Dongen

Een gemeente die net zoveel energie opwekt als ze verbruikt, dat is het doel waaraan in Dongen wordt gewerkt. Een mooie stap in de richting van een groener Nederland! ENGIE werkt dan ook graag mee aan deze verandering. Wij plaatsen laadpalen voor elektrische in de gemeente Dongen, waar u vindt dat deze nodig zijn. Kunt u op uw eigen terrein uw elektrische auto nog niet opladen? Met onze service bent u snel voorzien van een eigen oplaadpunt.

Rijdt u al elektrisch of overweegt u over te stappen naar een elektrische auto? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen in Dongen, zodat u uw auto kunt opladen waar u dat wil. Op deze pagina hebben wij alvast alle nuttige informatie verzameld over het aanvragen en plaatsen van een laadpaal.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Dongen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Dongen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Dongen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Dongen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Dongen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Dongen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 's-Gravenmoerse Vaart, Dongen, Klein-Dongen, Laagstraat, s Gravenmoer en Vaart.