Laadpaal plaatsen in gemeente Doetinchem

Gemeente Doetinchem zet zich vol in voor duurzaamheid. Zo willen zij in 2030 energieneutraal zijn. Om dit doel te bereiken stimuleert de gemeente onder andere het elektrisch vervoer. Op diverse plekken zijn door de gemeente zelf al laadpalen geplaatst. Wij bij ENGIE worden enthousiast van deze aanpak! Daarom willen we graag het netwerk aan laadpalen uitbreiden zodat alle inwoners en bezoekers van de gemeente overal elektrisch kunnen tanken. Samen werken we dan aan een groenere toekomst. Helpt u mee?

U kunt een aanvraag indienen om een laadpaal te plaatsen in gemeente Doetinchem. Wij kunnen deze laadpalen overal plaatsen omdat we voldoen aan alle gestelde eisen van de gemeente. Zo kan er een laadpaal worden geplaatst op uw werk of bij u thuis. Ook is is het mogelijk om een laadpaal te plaatsen ergens langs de weg. Wilt u meer informatie? Bekijk dan onderstaande pagina. Wij hebben hier speciaal voor u alle belangrijke informatie verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Doetinchem om in deze gemeente een oplaadpunt voor uw auto te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Doetinchem.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Doetinchem.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Doetinchem, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Doetinchem hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Doetinchem.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Doetinchem, Gaanderen, Halle-Nijman, Heidekant, Het Broek, IJzevoorde, Kleindorp, Langerak, Meerenbroek, Nieuw Wehl, Plantage, Wehl en Wijnbergen.