Laadpaal plaatsen in gemeente Doesburg

Gemeente Doesburg wil in 2050 een energieneutrale gemeente zijn. Dit vindt ENGIE, als koploper van de vergroening in de energiemarkt, een fantastisch streven. Een stap om deze ambitie waar te maken is om over te gaan naar elektrisch vervoer. Hiervoor is wel een netwerk van oplaadpalen nodig. En dit netwerk wil ENGIE graag voor uw gemeente Doesburg realiseren. Dien daarom vandaag nog een aanvraag in!

U kunt op verschillende plekken een laadpaal plaatsen in gemeente Doesburg. Wij voldoen namelijk aan alle eisen van uw gemeente. Zo kunt u ervoor kiezen om een laadpaal te plaatsen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de weg. Wilt u meer weten? Kijk dan op de pagina hieronder waar wij alle belangrijke informatie voor u hebben verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Doesburg om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Doesburg en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Doesburg.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Doesburg een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Doesburg hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.