Laadpaal plaatsen in gemeente Diemen

Gemeente Diemen heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Zo stimuleren zij huiseigenaren om hun woning te verduurzamen, wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor windenergie, is er een lokaal warmtenet aangelegd en wordt er aangestuurd op duurzaam bouwen. De gemeente Diemen doet dit niet alleen. Zij werken samen met bedrijven en inwoners aan een duurzame toekomst. Samen bereik je immers meer dan alleen! ENGIE kan zich hier helemaal in vinden. Een ontwikkeling die bijdraagt aan een duurzame toekomst is elektrisch rijden. Om dit te stimuleren wil ENGIE in heel Nederland laadpalen plaatsen. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

Zet u vandaag ook de eerste stap naar een duurzamer Diemen? Dien dan een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Diemen! Wij voldoen aan alle eisen die de gemeente stelt aan het plaatsen van een laadpaal. Hierdoor kunnen wij een oplaadpunt plaatsen op uw erf, uw kantoor of op een andere door u gewenste locatie. Wilt u meer weten? Bekijk onderstaande pagina waar wij alle belangrijke informatie voor u hebben verzameld. Samen werken we aan een groener Diemen. Dat is toch prachtig?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Diemen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Diemen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Diemen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Diemen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.