Laadpaal plaatsen in gemeente Deventer

Deventer is ambitieus op het gebied van duurzaamheid en streeft ernaar om in 2030 een klimaatneutrale stad te zijn. De gemeente stimuleert inwoners om minder energie te gebruiken en om duurzame energie op te wekken via talloze initiatieven en projecten. Ook is Deventer een groot voorstander van elektrisch autorijden. Bent u woonachtig in de gemeente Deventer en rijdt u elektrisch? Dat komt dan goed uit! ENGIE biedt u als een van de voortrekkers in het vergroenen van de energiemarkt de mogelijkheid om laadpalen te plaatsen op een locatie bij u in de buurt. We hebben ruime ervaring met het plaatsen van elektrische laadpalen, zowel bij u thuis als op de zaak. ENGIE voldoet in de gemeente Deventer bovendien aan alle eisen om een laadpaal langs de openbare weg te mogen plaatsen.

Bent u enthousiast geworden over elektrische laadpalen bij u thuis? Neem gerust contact met ons op als u hulp nodig heeft om de juiste laadpaal uit te zoeken. ENGIE heeft alvast alle informatie verzameld en helpt u graag verder.


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Deventer, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Deventer hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Deventer.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Apenhuizen, Averlo, Bathmen, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Dortherhoek, Frieswijk, Lettele, Linde, Loo, Molenbelt, Okkenbroek, Oude Molen, Oxe, Pieriksmars, Rande, Schalkhaar, Tjoene en Zuidloo.