Laadpalen plaatsen in Deurne

Helpt u als inwoner van Deurne mee de gemeente duurzamer te maken? Samen met medebewoners kunt u al snel een groot verschil maken. Rijdt u bijvoorbeeld elektrisch of wilt u een elektrische auto aanschaffen? Dat is een erg verstandige en duurzame keuze! ENGIE zorgt ervoor dat u uw elektrische auto dichtbij huis kunt opladen. U kunt door ons namelijk een laadpaal laten plaatsen waar u dat wilt. Ook is het binnen de gemeente Cuijk mogelijk om een openbare laadpaal aan te vragen.

Ziet u een groenere gemeente wel zitten? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen in Cuijk! Benieuwd hoe het aanvragen en plaatsen van een laadpaal in de gemeente Cuijk werkt? Wij hebben het alvast voor u uitgezocht. U vindt alle nodige informatie op deze overzichtelijke pagina.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Deurne.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Deurne.

Laadpaal plaatsen bij u thuis

Een eigen laadpaal thuis heeft veel voordelen. Zo bent u nooit meer afhankelijk van de beschikbaarheid van laadpalen in uw buurt en hoeft u uw auto na het opladen niet meer te verplaatsen. Wanneer u een eigen oprit of carport heeft, kunt u een laadpaal of wandmodel laten installeren. Ook kunt u kiezen voor een dubbele uitvoering, zodat u twee auto’s tegelijk kunt opladen. Wij leveren onze laadpalen altijd inclusief installatie, maar ook wanneer u de laadpaal liever zelf installeert, zijn er mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de kosten van een laadpaal? Wanneer u het offerteformulier invult, krijgt u direct een indicatie van prijs van de door u gekozen laadpaal.

Laadoplossingen speciaal voor uw bedrijf

U zoekt een oplaadpunt voor elektrische auto's voor uw bedrijf. Elk bedrijf is uniek, wat betekent dat ook u unieke wensen heeft. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan laadpalen bij een enkele parkeerplaats of voor in een parkeergarage? Wij vinden dat elk bedrijf maatwerk verdient. Daarom bekijken we per bedrijf wat nodig is om optimaal voor te bereiden op de toename van elektrische mobiliteit. Met ons complete pakket kunt u uw medewerkers altijd maximale service bieden, thuis, onderweg en op al uw kantoorlocaties.

ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. U kunt zelf bepalen of u een vergoeding vraagt voor de geleverde stroom, u heeft volledig inzicht in verbruik en u kunt makkelijk privé gemaakte energiekosten zakelijk verrekenen. In de gemeente Deurne hebben we al regelmatig een of meerdere zakelijke laadpalen bij bedrijven mogen installeren. Is uw parkeergelegenheid het volgende project?

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Deurne.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Baarschot, Belgeren, Bleijs, Breemortel, De Voorstad, Deurne, Groot Bruggen, Groote Bottel, Halte, Hanenberg, Heieind, Heimolen, Heitrak, Helenaveen, Kerkeind, Klein Bruggen, Kleine Bottel, Kulert, Leensel, Liessel, Merlenberg, Molenhof, Neerkant, Pannenschop, Schans, Schelm, Sloot, Vlierden, Vloeieind, Voorste Beersdonk, Voort en Vreewijk.