Laadpaal plaatsen in gemeente Den Helder

Gemeente Den Helder wil in 2040 energieneutraal zijn en doet hard haar best om deze mooie doelstelling te bereiken. Zo is de gemeente onlangs een samenwerking aangegaan met zeven grote organisaties om het aanleggen van een warmtenet te verkennen. Ook het verminderen van CO2-uitstoot staat hoog op de agenda van de gemeente. ENGIE wil helpen om dit te stimuleren. Een vermindering van schadelijke uitstoot staat namelijk gelijk aan een gezondere leefomgeving én een duurzame toekomst. Daarom hebben wij besloten om de keuze voor elektrisch vervoer een stukje makkelijker te maken. Door overal in de gemeente laadpalen te plaatsen, wordt elektrisch rijden straks voor iedereen bereikbaar!

Wilt u een laadpaal bij u in de buurt? Laat dan een laadpaal plaatsen in gemeente Den Helder. Wij kunnen op iedere gewenste locatie een laadpaal plaatsen: bij u thuis, op uw werk of langs één van de belangrijke wegen in uw gemeente. Meer weten? Hieronder hebben wij praktische informatie voor u verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Samen naar een duurzaam Den Helder. U doet toch ook mee?


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Den Helder.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Den Helder mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Den Helder een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Den Helder hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Den Helder ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Den Helder, Huisduinen en Julianadorp.