Laadpaal plaatsen in gemeente Delfzijl

De gemeente Delfzijl heeft hoge ambities op het gebied van duurzaamheid. Zo verlaagde de gemeente de maximumsnelheid in een groot gebied tot maximaal 30 kilometer per uur. De gemeente investeert verder in laadpunten voor elektrische fietsen bij het gemeentehuis. ENGIE helpt gemeente Delfzijl haar duurzame ambitie te verwezenlijken. Wij vinden duurzaam beleid als groene energieleverancier belangrijk. Wij willen hiermee helpen door elektrisch rijden toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen we door het plaatsen van laadpalen door de hele gemeente.

Wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Delfzijl? Heeft u ook zulke flinke ambities op het gebied van duurzaamheid? ENGIE regelt het voor u met plezier. Hoe eerder de energie van de toekomst bij u beschikbaar is, hoe beter! Wij voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen en het lokale duurzaamheidsbeleid. U hoeft enkel uw ambities uit te spreken, en wij helpen u met de realisatie. Wij kunnen voor u zonder veel gedoe een laadpaal plaatsen in gemeente Delfzijl.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Delfzijl.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Delfzijl een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Delfzijl hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Delfzijl.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Amsweer, Arwerd, Baamsum, Bierum, Biessum, Borgsweer, Dallingeweer, Dekkershuizen, Delfzijl, Farmsum, Fiemel, Geefsweer, Godlinze, Holwierde, Hoogwatum, Klein Leger, Kopaf, Krewerd, Lalleweer, Losdorp, Meedhuizen, Nansum, Nieuwstad, Nijenklooster, Nooitgedacht, Oldenklooster, Opmeeden, Polen, Schaapbulten, Spijk, Termunten, Termunterzijl, Tweehuizen, Uiteinde, Uitwierde, Vierhuizen, Wagenborgen, Woldendorp en Zomerdijk.