Laadpaal plaatsen in gemeente Delft

De gemeente Delft is al een aantal jaren fanatiek bezig met het verduurzamen van de eigen gemeente. Een voorbeeld hiervan is de Groene Gordel, die in ere wordt gehouden door niet te overbouwen. Daarnaast is de gemeente Delft gestart met het gasloos maken van wijken. Hier wordt op den duur geen aardgas meer gebruikt. ENGIE wil als groene energieleverancier schoon energiegebruik in de gemeente Delft nog meer aanmoedigen. Daarom willen we in de gemeente laadpalen plaatsen, zodat elektrisch rijden voor u en uw buurtbewoners bereikbaar wordt!

Wilt u graag een laadpaal laten plaatsen in gemeente Delft? ENGIE kan het direct voor u regelen! De energie van de toekomst? Die maken wij nu al voor u beschikbaar. Wij voldoen aan alle wettelijk gestelde normen die een laadpaal plaatsen in gemeente Delft mogelijk maakt. Bekijk op deze pagina direct alle informatie die u nodig hebt.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Delft om in deze gemeente een openbaar oplaadpunt te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Delft.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Delft een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Delft hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.