Laadpaal plaatsen in gemeente De Ronde Venen

Gemeente De Ronde Venen heeft de ambitie om in 2040 klimaatneutraal te zijn. Een mooi streven, vinden we bij ENGIE. Dit betekent namelijk dat de gemeente tegen die tijd niet meer bijdraagt aan klimaatverandering. En dat is belangrijk voor ons allemaal. Want u wilt niet alleen een schoner leven voor uzelf, maar ook voor volgende generaties. Door over te stappen op elektrisch rijden helpt u mee om de CO2-uitstoot terug te dringen. ENGIE vindt dat elektrisch tanken net zo gemakkelijk en bereikbaar moet worden als 'gewoon' tanken. Zo is groene energie altijd dichtbij!

Draagt u ook bij aan een duurzame toekomst? Vraag vandaag nog een laadpaal aan voor in gemeente De Ronde Venen. Bij ENGIE voldoen we aan alle eisen die gesteld worden voor het plaatsen van laadpalen. U kunt zelf kiezen waar u een laadpaal wilt laten plaatsen: bij u thuis, langs de weg of op het werk. Door uw bijdrage maakt u het mogelijk om straks overal in Nederland elektrisch te tanken.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbaar oplaadpunt kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente De Ronde Venen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente De Ronde Venen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente De Ronde Venen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente De Ronde Venen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente De Ronde Venen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aan de Zuwe, Abcoude, Achterbos, Amstelhoek, Baambrugge, Baambrugse Zuwe, De Hoef, Demmerik, Donkereind, Geer, Gemaal , Groenlandsekade, Kromme Mijdrecht, Mijdrecht, Nessersluis, Stokkelaarsbrug, Vinke(n)kade, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.