Laadpaal plaatsen in gemeente De Marne

De gemeente De Marne is erg milieubewust. De gemeente kocht al in 2013 een elektrische auto en fiets. De inwoners hebben het Energie Initiatief De Marne opgericht. Dit initiatief heeft tot doel alle dorpen binnen de gemeente zoveel mogelijk zelfvoorzienend te maken. ENGIE helpt inwoners van De Marne graag hun duurzame wensen te verwezenlijken. Wij vinden dat als groene energieleverancier belangrijk. Wij maken elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen, door het plaatsen van laadpalen in de hele gemeente.

Wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente De Marne? Gaat u net als de gemeente elektrisch rijden? ENGIE regelt het met plezier voor u. Het liefst maken wij de energie van morgen direct voor u beschikbaar. Wij voldoen aan het lokale duurzaamheidsbeleid en aan alle wettelijke eisen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Wij kunnen voor u snel en eenvoudig een laadpaal plaatsen in gemeente De Marne.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente De Marne, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente De Marne hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente De Marne.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Stort, Broek, De Houw, Douwen, Eenrum, Ewer, Grijssloot, Groot Maarslag, Hornhuizen, Houwerzijl, Kaakhorn, Klei, Kleine Huisjes, Kloosterburen, Kruisweg, Lauwersoog, Leens, Mensingeweer, Molenrij, Niekerk, Nijenklooster, Pieterburen, Schouwen, Schouwerzijl, Ulrum, Vierhuizen, Warfhuizen, Wehe-den Hoorn, Westerklooster, Westernieland, Wierhuizen, Zoutkamp en Zuurdijk.